O nama

Aurora Theta je psihološka praksa čiji tim je usmjeren na holistički pristup čovjeku. Naš prostor je prilagođen i djeci i odraslima. Bavimo se psihološkom procjenom, neurofeedback terapijom, savjetovanjem, psihoterapijom za djecu i odrasle, te EMDR terapijom.

Vizija

Pružajući kvalitetno široki spektar usluga psihološke djelatnosti prepoznati smo od strane srodnih udruga i institucija te stručnjaka iz medicinskog područja s kojima surađujemo te zajednički stvaramo mrežu zadovoljnih klijenata.

Misija

U svojem poslovanju posebnu pozornost dajemo dodatnoj educiranost članova tima te multidisciplinarnoj suradnji kako bi naše usluge bile što kvalitetnije, a klijenti zadovoljni.

Naš cilj

Naš cilj je pružiti našim klijentima (djeci, mladima, odraslima) kvalitetnu i sveobuhvatnu pomoć u svrhu postizanja i održavanje mentalne dobrobiti. Sveobuhvatnu pomoć nudimo kroz holistički pristup i kombinaciju raznih metoda kako bismo željeni rezultat postigli što prije i učinkovitije. U tu svrhu surađujemo i sa drugim stručnjacima te se kontinuirano educiramo, produbljujemo i proširujemo svoja znanja i vještine.

Svi u danu imamo razne stresove i izazove, ali se možemo naći i u težim životnim situacijama ili željeti osobni rast i razvoj. Mi ćemo vam pružiti kvalitetnu pomoć i podršku u svrhu suočavanja sa svakodnevnim izazovima i stresovima, ali i većim životnim teškoćama i traumama, efikasno i učinkovito.

Naš tim

Sara Antonini

Magistra psihologije, sociologije, edukacije sociologije te specijalizantica kliničke psihologije i neurofeedback praktičar.

U svom radu usmjerila se na psihodijagnostiku te kako bi usavršila svoja znanja završila je niz edukacija za primjenu raznih psihodijagnostičkih instrumenata i tehnika. Također, na specijalističkom studiju nadograđuje i produbljuje znanja i vještine iz psihodijagnostike.

Završila je edukaciju (osnovnu i naprednu) za primjenu neurofeedback terapijske metode. Pohađala je i niz edukacija o crtežu i crtanju fraktala te komunikacijskih vještina, kao i edukacije iz ljudskih potencijala i vođenja EU projekata.

Ima iskustvo rada u psihijatrijskoj bolnici. Volontirala je u dječjem vrtiću, Dječjoj kući Borovje, u udruzi B.a.B.e. Klinici za psihijatriju u KB Dubrava te Nacionalnom centru za vanjsko vrednovanje obrazovanja.

U slobodno vrijeme dodatno se kontinuirano educira iz stručnih područja interesa, piše radove na temu nasilja u sportu, sudac je na natjecanjima umjetničkog klizanja te ima razne hobije kreativnog ručnog rada i slično.


Đurđica Štefanec

Đurđa Štefanec

Diplomirani psiholog, Kognitivno bihevioralni, EMDR i ACT terapeut

U svom radu se usmjerila na terapijski i savjetodavni rad te kontinuirano produbljuje znanja raznim edukacijama i stjecanjem znanja o raznim tehnikama.

Ima iskustvo rada u raznim udrugama i firmama u kojima je radila s klijentima na temama vezano za socijalizaciju, prevenciju nasilja, rješavanja konflikata te radi nadzore u centru za socijalnu skrb.

Prije psihologije završila je Višu grafičku školu.

U slobodno vrijeme voli putovati i ima razne hobije kreativnog ručnog rada.Tomislav Pinter

Tomislav Pinter

Magistar socijalnog rada, specijalizant transakcijske analize

U svom radu usmjeren je na savjetodavni i psihoterapijski rad po principima Transakcijske analize. Redovito pohađa dodatne edukacije i seminare iz transakcijske analize i biofeedbacka sa ciljem unaprjeđivanja vještina, stjecanjem novih znanja i tehnika.

Ima iskustvo rada u udrugama, savjetodavnog i terapijskog rada s korisnicima, roditeljima, parovima i djecom u neposrednom radu te u educiranju i usmjeravanju timova i stručnih suradnika.

U slobodno vrijeme bavi se fotografijom i glazbom.


Ruzica Klun

Ružica Branković Klun

Magistra psihologije, kognitivno bihevioralni terapeut u superviziji, praktičar terapije igrom te certificirani Baby signs instruktor

U svom radu usmjerila se na rad sa djecom i mladima te se kontinuirano educira i produbljuje svoja psihoterapijska znanja. Terapiju igrom je završila pri Rocky Mountain Play Therapy institutu iz Kanade. Radila je u školi, dječjem domu, centrima za socijalnu skrb i centrima za podršku roditeljstvu i obitelji. Dobitnica je društvenog priznanja „Marulić: Fiat Psychologia“ za osobiti doprinos razvitku primijenjene psihologije u Hrvatskoj.

U slobodno vrijeme se čita knjige i educira se iz područja interesa te se bavi fizičkom aktivnosti i šivanjem.


Diana Sinjori

Diana Šinjori

Magistra psihologije, edukantica realitetne psihoterapije

U svom radu usmjerila se na rad s djecom i mladima. Specijalizira se u temama odnosa roditelj-dijete, razvojne traume, alternativne skrbi i posvojenja djece, s naglaskom na strategije podrške, oporavka i rasta. Vodi blog Terapijsko roditeljstvo i facebook Grupu podrške za posvojitelje i udomitelje.

U slobodno vrijeme pohađa niz stručnih edukacija, čita literaturu od stručnog interesa, bavi se kreativnim ručnim radom, svira glazbeni instrument i voli se družiti. Ono što Dianu čini posebnom je da priča na ruskom 🙂 .